Hirdetés

A középkorban még így néztek volna ki kedvenc filmjeink és videojátékaink

|

Az ikonográfia még sosem volt ennyire szórakoztató.

Hirdetés

Simon De Thuillières álnéven vezeti Facebook oldalát egy tehetséges francia művész. Ha véletlenül belefutottatok már az általa készített művekbe, akkor garantáltan ott is ragadtatok az említett oldalon, és végigpörgettétek az összes eddig közzétett képét, annyira zseniális grafikákról van szó. Most mi is ezek közül szedtünk össze pár olyat, amiről úgy gondoltuk, mindenképp látnotok kell. 

Végtelenül egyszerű receptet használ Simon De Thuillières: fogja a leghíresebb mozifilmeket és videojátékokat, és ezeket vegyíti a középkori kódexet látványvilágával és stílusával. 

Hirdetés

Az alábbi galéria képein a Tini Nindzsa Teknőcök, a Sonic, a Donkey Kong, vagy épp az Alien, a Titanic és Mátrix mozifilmek házasságát nézhetitek meg a kódexek és az ikonográfia világával.  

Ti felismeritek az összeset? Ha esetleg az egyik kép forrása nem lenne meg azonnal, akkor bátran írjátok meg lent, a kommentek között, a pajtások biztosan segítenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)