Hirdetés

A John Wick filmek rendezője Star Wars filmet akar forgatni

|

Alig várjuk, hogy Rey betoppanjon Mos Eisleyba, és kinyírjon minden ott állomásozó, hátramaradt rohamosztagost egy töltőtollal.

Hirdetés

A Happy Sad Confused podcast az ünnepek alatt sem pihen, pláne akkor nem, amikor a John Wick filmek rendezője, Chad Stahelski hivatalos hozzájuk vendégségbe. Az alkotóval több témáról is beszélgettek, és idővel a Disney filmsorozatai is előkerültek. Louis Leterrier, a Fast X rendezője szerint mindenki Star Warsot akar csinálni Hollywoodban, és úgy néz ki, hogy ez alól Chad Stahelski sem kivétel.

"Mindenkinek megvan a maga kedvenc, igaz? Na, én vagyok a Star Warsos csávó. Az első Star Wars film megváltoztatta az életemet. Talán majd egyszer. Hé, Disney, ha hallotok, csörögjetek rám a következő pár évben valamikor, és lesz pár ötletem egy Star Wars kapcsán!"

Hirdetés

Stahelski tudja jól, hogy az ő stílusa kicsit kockázatos lenne a Disney számára, de ettől még bőven lenne mit nyújtania:

"Vannak sztoriötleteim. Megérne egy próbát. Itt a kihívásom: vállaljanak be... már ha a Disney képes lenne elviselni engem."

Az alkotó legtöbb filmje felnőtteknek szól. Stahelski nem finomkodik, amikor lőfegyverekről, véres akcióról és erőszakról van szó, és bár a Disney éppen ebbe az irányba kanyarodik a Deadpool 3-mal, kérdéses, hogy ezt vállalnák-e mindezt egy Star Wars film esetében. Azért reméljük, hogy tesznek egy próbát érdekesebb rendezőkkel is, a Star Warsnak nagyon jót tenne a vérfrissítés.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)