Hirdetés

A hivatalos Subaru anime megkapta a saját autóját

|

A Subaru cég megbízott egy stúdiót, hogy készítsék el a hozzájuk köthető anime szériát. Aztán ők csináltak hozzá egy autót is.

Hirdetés

Nem ritka japánban, hogy nagy cégek megbíznak anime stúdiókat egy-egy sorozat elkészítésével. A Subaru vezetősége is úgy gondolta, hogy lenne értelme egy hozzájuk köthető szériának, így le is szerződtek a Gainax csapatával (a stúdiót a Neon Genesis Evangelion-ról ismerhetitek).

A megállapodásból megszületett a Wish Upon the Pleiades (Pleiades = Subaru). Egy szokásos magical girl történetre kell gondolni, ahol a főszereplő neve Subaru, aki meg akar idézni egy földönkívülit, akinek a neve Pleiades. A teljes sorozat elérhető egyébként a Crunchyrollon, ha valakit érdekel. Az egyes karakterek öltözéke az egyes autómodelleket veszi alapul.

A Subaru annyira ráment a témára, hogy még egy ehhez köthető, külön autót is megjelentetett. Az tuti, hogy megfordítasz néhány fejet ezzel a városban furikázva.

Gyakorlatilag a Subaru rendelt egy Sailor Moon változatot, és megkapta. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)