Hirdetés

A Hangya és a Darázs - az új előzetes tényleg óriási

|

Megérkezett a soron következő Marvel mozi legújabb trailere, amelyben a parányi hősök keményen odacsapnak.

Hirdetés

Bár jelenleg mindenki a Bosszúállók: Végtelen háborúval van elfoglalva, nem feledkezzünk el a következő Marvel filmről sem, hiszen hamarosan itt van a A Hangya és a Darázs premierje is. Erre emlékeztet minket a legújabb előzetes. 

Hirdetés

Komoly előkészületek után futott be a nemrég élesített előzetes, ugyanis a rajongók előbb kaptak egy igazán pofás kis posztert, amin az összes fontosabb szereplő látható, így például Laurence Fishburne is felbukkan mint Dr. Bill Foster/Goliath, valamint Michelle Pfeiffert is láthatjuk, aki ugyebár Janet van Dyne-t, az eredeti Darazsat alakítja. 

Ezt követően egy mókás teaser videót mutattak meg nekünk, amelyben azon agyalnak a Bosszúállók: Végtelen háború szereplői, hogy a Thanos elleni csata alatt vajon hol lehetett Hangya és Darázs.

Az elmúlt percekben pedig berobogott a várt előzetes is, amire tényleg nem lehet panaszunk. Nem is húzom tovább a szót, mutatom a trailert, úgy is mindannyian erre vagyok kíváncsiak. 

A Hangya és a Darázs 2018. július 26-án kerül a hazai mozikba, vagyis már nem is kell rá olyan sokat várni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)