Hirdetés

A galaxis őrzői vol 3. - James Gunn közleményben reagált a kirúgására

|

A rendező már megbánta, hogy korábban hülyeségeket posztolt a Twitterre, és megérti a Disney döntését.

Hirdetés

Valószínűleg mindenkit meglepetésként ért, hogy a Disney nemrég úgy döntött, meneszti James Gunnt, aki jó néhány évvel ezelőtt elég vállalhatatlan dolgokat tweetelt (ám valamiért csak most került célkeresztbe emiatt). Gunn most reagált, és úgy tűnik, elfogadja a stúdió döntését.

Hirdetés

Nem kellett sok idő, hogy a rendező is reagáljon a történetekre, és ki is adott egy közleményt, amiben megpróbálja helyretenni a dolgokat.

"A közel egy évtizeddel ezelőtti szavaim teljességgel kudarcba fulladt és szerencsétlen próbálkozások voltak arra, hogy provokatív legyek. Azóta már megbántam az egészet, és nem csak azért, mert hülyeség volt, egyáltalán nem volt vicces, csak érzéketlen, és értelemszerűen nem is érte el célját, hanem azért is, mert nem tükrözi azt a személyt, aki ma, illetve már régóta vagyok."

Gunn aztán hozzátette, hogy megérti és elfogadja a Disney döntését, és teljes mértékben vállalja a felelősséget a korábbi viselkedéséért. A rendező végül bocsánatot kért, majd még hozzátette, hogy igyekszik jobb emberré válni, és a jövőben sokkal jobban odafigyel arra, miket oszt meg az interneten. Bárhogy is, ez a fogadalma nyugodtan lehetne trend.

Ti egyetértetek a Disney döntésével vagy túlzásnak találjátok ezt a retorziót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)