Hirdetés

A Flashpoint Beyondnak hála visszatér az egyik legsötétebb DC Comics-univerzum

|

Ha csak egy rövidebb képregénysorozat erejéig is, de ismét találkozhatunk a Flashpoint univerzum egyik legtragikusabb szereplőjével.

Hirdetés

A Flashpoint vitathatatlanul a DC Comics képregények történetének egyik csúcspontja, már csak azért is, mert itt ismerhettük meg Batman karakterének azt a variációját, amelyik azóta egy kultikus közönségkedvenc lett: a Flash által katasztrofálisan átvariált idővonalon nem Bruce lett a közismert igazságosztó, hanem az édesapja, míg az édesanyja a fia elvesztésébe beleőrülve a Joker tragikus megfelelője lett.

Hirdetés

Ugyan érdekes ötleteket tartalmazott, a Flashpoint univerzum végül nem volt maradandó jelenség, miután útjára indult a New 52 reboot, viszont a DC Comics most bejelentette, hogy az eredeti képregény írója, Geoff Johns, valamint Jeremy Adams (The Flash) és Tim Sheridan (Teen Titans) egy rövid sorozat erejéig visszatérnek ehhez a világhoz.

A Flashpoint Beyond című limitált széria főszereplője a Thomas Wayne-féle Batman lesz, aki a Clockwork Killer nevű gonosztevőt fogja egészen Európáig üldözni, ahol végül magával Aquamannel kerül összetűzésbe. A Flashpoint Beyond első száma április 5-én fog megjelenni, onnan kezdve pedig két hetente jönnek majd az újabb füzetek.

A sorozat megjelenése egyébként azért is érdekes lehet, mert a következő Flash filmadaptáció is idén érkezik és az eddigi információk szerint szintén sokat fog majd meríteni az eredeti Flashpointból. Ti melyiket várjátok jobban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)