Hirdetés

A Disney-nek nem kellett, egy másik streamingplatform mentette meg ezt a fantasy sorozatot - itt az első trailer

|

Megnézhetjük végre a Roku által felkarolt The Spiderwick Chronicles előzetesét.

Hirdetés

Időnként meglepő döntésekre képesek a nagy filmstúdiók különféle üzleti megfontolásokból: ha az szolgálja érdekeiket, már leforgatott filmeket, sorozatokat süllyesztenek el örökre a fiók mélyére; esetleg exkluzív tartalmakat vesznek le a saját platformjaikról, amelyeket aztán sehol máshol nem lehet megtalálni. Mindennek tükrében az még a szerencsésebbik eset, amikor az adott produkciót gyártó cég esélyt kap rá, hogy az alkotással másutt házaljon, új otthont keresve számára.

A rajongók legnagyobb örömére az utóbbi forgatókönyv érvényesült a Tony DiTerlizzi és Holly Black regénysorozata, A Spiderwick krónikáknak alapján készült nyolcrészes adaptáció esetében, amely így a Roku Channel VOD-platformon kötött ki.

Hirdetés

A történet szerint Helen Grace ikerfiaival és lányával családjuk régi otthonában, Spiderwickben próbál új életet kezdeni, ahol azonban nem várt kalandokba keverednek. A fiúk egyike, Jared összetalálkozik egy mumussal, és rádöbben, hogy azok a mágikus lények, amelyeket gyermekmesék szereplőinek hittünk, valóban léteznek. Egyedül Lucinda nagynéni hisz neki, aki arra biztatja, hogy keresse meg  néhai apja útmutatóját, és azt használva védje meg őket a Christian Slater alakította ogre, Mulgarath fenyegetésétől.

A teljes évad április 19-én válik elérhetővé a Rokun.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)