Hirdetés

A Disney elnöke szerint a felnőttek nem szeretnek animációs filmeket nézni

|

Bob Chapek ismét olyat nyilatkozott, amit nagyon nem kellett volna.

Hirdetés

Nem mondhatnánk, hogy a Bob Igert 2020-ban leváltó Bob Chapek népszerű lenne, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Disney Parks elnöki posztjáról érkező szakember akkor kezdte meg tevékenységét a Disney vezérigazgatójaként, amikor berobbant a koronavírus-járvány. 

Ennek ellenére Chapek döntései és nyilatkozatai rendszerint kiverik a biztosítékot. Az egyik legismertebb eset az volt, amikor a Pixar alkalmazottait akasztotta ki azzal, hogy a munkáikat a streamingre "száműzte" mozis forgalmazás helyett, de miatta - illetve a Fekete Özvegy szimultán bemutatása miatt - volt pereskedés Scarlett Johanssonnal is, és ez csak két példa a sok közül. 

Hirdetés

Az igazgató nemrégiben a Wall Street Journalnak adott interjút, amelyben arra célzott, hogy az animációs filmek gyermekeknek valók, felnőtteknek nem. A megjegyzés nyilván negatív reakciókat váltott ki a közösségi médiában, elég csak megnézni, hogy A LEGO-kaland társrendezője és a Pókember: Irány a Pókverzum producere, Christopher Miller miképpen osztotta meg: 

Annak ellenére, hogy Chapek egy olyan vállalatot vezet, amelynek stúdiói (a Walt Disney Animanion Studios és a Pixar) ismertek arról, hogy érett témájú és érzelmileg összetett, azaz minden korosztály számára szóló animációs alkotásokat készítenek, úgy tűnik, hogy mégsem érti a Disney közönségét.

Ti mit gondoltok a Disney vezér szavairól, valóban így lenne?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)