Hirdetés

A Deadwood és A Mandalóri sztárja is csatlakozott az Alien sorozathoz

|

Az is kiderült, hogy kit fog alakítani Timothy Olyphant a Fargo showrunnere, Noah Hawley által felügyelt produkcióban.

Hirdetés

Egy hosszabb hiátust követően felpörögtek az események az Alien franchise körül, ha ugyanis minden terv szerint alakul, jövő nyáron már be is ülhetünk az Alien: Romulus vetítésére. De nem Fede Álvarez Magyarországon forgatott filmje az egyetlen készülőben lévő produkció, ami miatt izgatottak lehetnek a rajongók, mivel több kudarcba fulladt próbálkozás (élőszereplős és animációs alkotásokat is tető alá kívánt hozni a 20th Century Fox) után célba érni látszik az első, xenomorfokra épülő sorozat.

A szimplán Alien címen futó alkotás mögött íróként, rendezőként és showrunnerként az a Noah Hawley áll, aki Légióval és a Fargóval egy életre lekenyerezte a szuperhősök és a fekete komédiával ötvözött krimik rajongóit.

Hirdetés

Egyelőre kevés konkrétum került nyilvánosságra a cselekményéről, az viszont nem titok, hogy a sorozat központi karaktere egy Wendy nevű metahumán (Sydney Chandler a Nincs baj, drágámból) lesz, akinek a tudata egy gyermeké, míg a teste egy felnőtté. Az ő mentorát fogja alakítani a stábhoz frissen csatlakozott Timothy Olyphant a Movieweb szerint. A leginkább klasszikus (Deadwood), modern (A törvény embere) és futurisztikus (A Mandalóri, Boba Fett könyve) cowboyszerepeiről ismert színész egy Kirsh nevű szintetikusként edzi és támogatja majd az imént említett Wendyt.

Rajtuk kívül Alex Lawther (Andor), Samuel Blenkin (Black Mirror), Essie Davis (A Babadook), Adarsh Gourav (A Fehér Tigris), Kit Young (Árnyék és csont) és David Rysdahl (A hó rabja) felbukkanására számíthatunk, de leghamarabb csak 2025-ben, mivel a színészsztrájk miatt meg kellett szakítani a thaiföldi forgatást. Hawley szerint januárban térhetnek vissza a munkához, és júliusig meg sem állnak majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)