Hirdetés

Nagyon fontos részlet derült ki a Magyarországon forgatott Alien filmről

|

Már tudjuk, hol helyezkedik el a széria idővonalán az Alien: Romulus, és emiatt még izgatottabban várjuk.

Hirdetés

Még 2017-ben jelentkezett be a Disney a 21st Century Fox megvásárlásáért, de csak 2019-ben zárult le az üzlet, amelynek keretében 71,3 milliárd dollárért a Mickey egeres szórakoztatóipari óriásé lett a 20th Century Fox film és tévéstúdiókat, az FX tévécsatornát, és a Fox Networks Groupot, a Star Indiát, valamint a National Geographic Partners 73 és a Hulu 30 százalékát is magában foglaló csomag. Ezzel párhuzamosan a Disney sok más mellett olyan franchise-okra is rátette a kezét, mint az Avatar, a Drágán add az életed!, az X-Men, A majmok bolygója, a Predator és az Alien.

Az utóbbi bővülésében némi megtorpanást eredményezett az akvizíció, utoljára a 2017-es Alien: Covenant óta nem láttuk a filmvásznon a savas vérű idegeneket, de ez hamarosan megváltozik, mivel 2024. augusztus 16-án debütál a mozikban a 2023. március 9-e és július 3-a között Magyarországon forgatott Alien: Romulus. Fede Álvarez (Gonosz halott, vaksötét) rendezését, aminek megvalósulását Ridley Scott producerként segíti, eredetileg a tavalyi Predator előzményfilmhez, a Prédához hasonlóan a Hulura szánta a Disney, de végül meggondolta magát.

Hirdetés

Magáról a cselekményről egyelőre csupán annyit tudunk, hogy fiatalok egy csoportja szembetalálja magát az univerzum talán leghalálosabb teremtményével egy távoli világon. A színészgárda pedig ennek megfelelően csupa feltörekvő tehetségből áll: Cailee Spaeny (Priscilla), Isabela Merced (Dora és az elveszett Aranyváros), David Jonsson (Ipar), Archie Renaux (Árnyék és csont), Spike Fearn (Batman), Aileen Wu (Skin).

A produkció egyik főszereplője, a magát a '70-es és '80-as évekbeli akció-sci-fik rajongójának valló Cailee Spaeny a Varietynek árulta el, hogy az Alien: Romulus az 1979-es Alien és az 1986-os Aliens között helyezkedik el az idővonalon, tehát valamikor 2122 és 2179 között játszódik. Spaeny lelkesen mesélt arról is, hogy kilencedik Alien mozifilm kedvéért összetrombitálták a csapatot, amelyik anno a James Cameron-féle második részen dolgozott, hogy az eredeti dizájn alapján építsék meg a xenomorfokat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)