Hirdetés

A Deadpool-filmek színésze is benne lesz a Pókember: Irány a Pókverzum folytatásában

|

Deadpool mellett nem válhatott belőle szuperhős, de a Sony Picturesnél igen.

Hirdetés

A 2018-as Pókember: Irány a pókverzum minden idők egyik legjobb Pókember-filmje, amely a nézők és a kritikusok körében is nagy sikert aratott, ezért jön is a folytatása, sőt rögtön kettő is: idén nyáron a Spider-Man: Across the Spider-Verse-t kapjuk meg, egy évvel később pedig a Spider-Man: Beyond the Spider-Verseben követhetjük majd tovább Miles Morales és alteregóinak kalandjait. 

A következő rész már így is olyan neveket vonultat fel, mint Hailee Steinfeld, Oscar Isaac, Jake Johnson, Brian Tyree Henry és Daniel Kaluuya, de a stábhoz csatlakozott még egy ismerős arc. 

Hirdetés

Karan Soni már a 2000-es évek eleje óta filmezik, és felbukkant olyan alkotásokban, mint a Kockázatos túra, a Libabőr, A semmi közepén és a Szomszédok az űrből, de az áttörést a 2016-os Deadpool film hozta meg neki, ahol Dopinderként sokan megszerették, és visszatért a folytatásban is. Sonit azóta számos projektben láthattuk és hallhattuk, a következő nagy dobása pedig a THR szerint Spider-Man: Across the Spider-Verse lesz, amelyben Pavitr Prabhakart, vagyis az indiai Pókembert fogja szinkronizálni. Prabhakar egy szegény indiai fiú volt, aki nagynénjével, Mayával és nagybátyjával, Bhimmel Mumbaiba költöztek egy ösztöndíjnak köszönhetően, hogy a srác tanuljon.

Pavitr találkozott egy ősi jógival, aki a pók erejét adta neki, hogy harcoljon a világot fenyegető gonosz ellen, és miközben az erejét fedezte fel, nem segített egy nőnek, akit megtámadtak - mire visszaért a helyszínre, meghallotta nagybátyja kiáltását, akit leszúrtak, amikor segíteni próbált a nőnek. Így értette meg, hogy a nagy hatalommal nagy felelősség is jár. Hogy a Pókember: Irány a Pókverzum folytatásában mekkora szerepe lesz az indiai Pókembernek, azt nem tudni, de nem ő lesz az egyetlen Pókember-változat, akivel Miles össze fog futni, a spekulációk alapján még az Insomniac Games hálószövője és Tom Holland hőse is cameózhat majd. Június elsején kiderül. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)