Hirdetés

A DC egyik illetékese elmondta, folytatódhat-e valaha a SnyderVerse

|

A DC főnöke, Jim Lee egyértelműen kimondta, hogyan állnak a kérdéshez.

Hirdetés

A szuperhősök felemelkedésének alkonyán a Warner Bros. abban reménykedett, hogy megismételheti a Sötét Lovag trilógia sikerét, és Snyder vezetésével az élen megszerettetheti Supermant az egész világgal. A helyzet viszont az, hogy Synder számára láthatóan unalmas, amikor nem dől le egy fél város, vagy nem boríthat rá autókat rosszfiúkra.

A rendező megközelítését nem csak a DC rajongók, de a teljes filmipar megkérdőjelezte, és mire eljutott az Igazság Ligájához, addigra a DCEU iránt érzett izgalom általános megvetésbe torkolt.

Hirdetés

Ugyan tény és való, hogy Az Igazság Ligájának rendezői változata egy egész jól sikerült szuperhősös mozi, de még annak sikerei sem győzték meg a Warnert Snyder erényeiről - ugyanakkor az sincs kizárva, hogy a rendező nem akart visszajönni. Akárhogy is, a DC főnöke, Jim Lee szerint nem terveznek vele dolgozni a belátható jövőben.

"A Snyder változatnak hála láthattuk Zack eredeti elképzelését, és az eredmény egy kielégítő történet lett, amit viszont nem tervezünk tovább bővíteni."

Ezek szerint a SnyderVerse hivatalosan is lezárult. Már csak abban reménykedünk, hogy valaki olyan jöhet a helyére, aki Cavill Supermanjéből egy igazi szuperhőst tud majd faragni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)