Hirdetés

A Cobra Kai befejezése után sem maradunk karate kölykök nélkül

|

Az alkotók sem akarnak még elbúcsúzni a Miyagi-verse néven ismert univerzumtól, amit oly sokan szeretnek.

Hirdetés

Rengeteg kritika éri a Netflixet, amiért hezitálás nélkül elkaszálja a gyengébben teljesítő sorozatait, ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy a piac legnagyobb streamingszolgáltatója a múltban jó néhány alkalommal tetszelgett a megmentő szerepében. A Karate kölyök trilógia történetét 34 évvel később folytató széria például két évad után félbeszakadt volna, ha az csak és kizárólag a sorozatgyártásból kifaroló YouTube-on múlik.

Szerencsére a Daniel LaRusso (Ralph Maccio) és Johnny Lawrence (William Zabka) rivalizálását felmelegítő, egy sor régi szereplőt visszahozó, de számos új, rokonszenves karaktert is bevezető Cobra Kai második otthonra talált a Netflixen, ahol azóta három további szezonnak örülhetett a rajongótábor.

Hirdetés

2024-ben egy utolsó körre még visszatérnek a Miyagi-Do, az Eagle Fang, valamint a Kobra Kai mesterei és tanítványai, arról pedig hogy utána mi következhet, a széria showrunnereinek egyike, Josh Heald mesélt a Collidernek.

"Semminek sem adunk tényleges lezárást, bármiről is legyen szó. Szeretünk a Cobra Kai univerzumon dolgozni, és mindig megvan rá az esély, hogy visszatérjünk ehhez a világhoz. Természetesen más ötleteken is gondolkodunk a Miyagi-verse-en belül, csupán idő kérdése, amíg kitaláljuk, hogy pontosan milyen irányba is fogunk tartani."

Jelenleg azonban a hatodik évadra fókuszál társaival, Jon Hurwitzcel és Hayden Schlossberggel, mely elmondása szerint nagyot fog szólni és fantasztikus élmény lesz a rajongók számára. A potenciális spin-off(ok) megvalósulására azonban valószínűleg még éveket várhatunk, nem úgy a Sony Karate kölyök filmjére, amelyről végül kiderült, hogy a 2010-es remake folytatása lesz, és Jackie Chan újra eljátssza Mr. Han szerepét.

A The Karate Kid 2 premierjét eredetileg 2024. június 7-ére tűzték ki, ám időközben december 13-ára csúsztatták a színészek sztrájkja miatt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)