Hirdetés

Öt sorozatát kaszálta el egyszerre a Netflix, a kedvenced is köztük lehet

|

Őszi nagytakarítást tartott a piacvezető streamingplatform.

Hirdetés

Azzal továbbra sem lehet vádolni a Netflixet, hogy ne gondoskodna bőséges utánpótlásról, hiszen nem telik el úgy hét, hogy ne debütálna legalább egy új saját gyártású sorozat, film, vagy ne térne vissza valamelyik közönségkedvenc egy újabb évaddal. Azt például, hogy az év utolsó heteiben és 2024 folyamán milyen újdonságokkal szolgál az előfizetőknek, Geeked Week 2023 során ismertük meg. Jön többek között a kétrészes Rebel Moon, Zack Snyder monumentális sci-fije, a Mille Bobby Brown fantasy kalandja, az élőszereplős Avatár: Az utolsó léghajlító, és még egy Vaják animációs film is.

Ugyanakkor az is igaz, hogy a Netflix ritkán hezitál, ha valamelyik produkció alatta marad a remélt célszámoknak. Ilyenkor hamar lendül a kasza, talán túlságosan is hamar, pedig a múltban nem egyszer láttuk már, hogy egy-egy kultsorozatot csak némi késéssel fedezett fel magának a közönség, és a nézettség is csak azután ugrott meg.

Hirdetés

Ilyen esélyt azonban már biztosan nem kap két élőszereplős és három animációs sorozat. A döntés hátterében a Deadline értesülései szerint a költség és a nézettség viszonylatán túl még az írók és a színészek elhúzódó sztrájkja is szerepet játszott. Egyébként egyetlen kivétellel csupa újonc produkcióról van szó, ami mindössze egyetlen évadot (vagy még annyit sem) kapott.

Nem folytatódik tehát az Árnyék és csont, amelynek idén márciusban debütált a második szezonja, aki tehát szeretné megtudni, hogy mi történik a továbbiakban a Grisaverzum karaktereivel, annak érdemes elolvasnia Leigh Bardugo regényeit.

Szintén búcsúzik a Ragyogj, ha mersz, egy dramedy Kim Cattrall és a Miss Benny néven ismert youtuber főszereplésével, miként véget érnek az Áldozati bárány, az Elvis, a titkos ügynök, valamint a Farzar című animációs alkotások is. Ti melyiket néztétek volna még közülük?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)