Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték rendezői nem mostanában térnek vissza a Marvelhez

|

A Russo-testvérek egy ideig biztosan nem fognak szuperhősfilmet készíteni.

Hirdetés

Joe és Anthony Russo olyan a pénztáraknál és a kritikusoknál is jól teljesítő Marvel-filmeket hoztak össze az elmúlt években, mint az Amerika Kapitány: A tél katonája, az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték. 

Mivel pár hónapja azt nyilatkozták, hogy szívesen megrendeznék álmaik Marvel csapatfilmjét, a Titkos háború történetszál adaptációját is, ezért amikor a Marvel Studios bejelentette az Avengers: Secret Wars projektet a San Diego Comic-Conon, a rajongók meg voltak győződve róla, hogy a Russo-testvérek felelnek majd érte.

Ez nem így lett, Kevin Feige maga erősítette meg.

Hirdetés

Persze a mostani távolmaradásuk nem jelenti azt, hogy soha többet nem akarnak együtt dolgozni a Marvellel, sőt a Variety-nek adott legfrissebb interjújukban arról beszéltek, hogy milyen tapasztalatokat szereztek a vállalatnak köszönhetően és hogy még mindig tárgyalnak, de kell a szünet. Olyannyira, hogy 2030-ig nem is terveznek visszatérni az MCU-hoz: 

"Mindig beszélgetünk; meg kell néznünk, mi működne, de az évtized végéig nem állunk készen arra, hogy bármit is csináljunk a Marvellel".

- árulta el Joe Russo, aki testvérével együtt jelenleg olyan projekteken dolgozik számos másik mellett, mint a Tyler Rake: A kimenekítés 2, A szürke ember folytatása és spin-offja, valamint az Elektronikus állam adaptációja. Tekintve, hogy a következő Bosszúállók filmek 2025 (The Kang Dynasty) és 2026 májusában (Secret Wars) jönnek, mire évekkel később sor kerülne a legközelebbi csapatfilmre, már talán a Russo-tesók is ráérnek majd. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)