Hirdetés

A Bohém rapszódia producere filmet készít Michael Jacksonról is

|

A világhírű énekesről szóló projekt a Lionsgate teljes támogatását élvezi.

Hirdetés

A Queen rajongói egy emberként várták a legendás zenekarról és annak ikonikus frontemberéről, Freddie Mercury-ről készült zenés filmet, azonban a Bohém rapszódia kapott hideget-meleget rajongóktól és a kritikusoktól egyaránt. Abban azért a legtöbben egyetértettek, hogy a Queen frontemberét életre keltő Rami Malek együtt élt és lélegzett a szereppel, és egy ideig úgy tűnt, hogy a készítők is egyetértenek vele, hogy a lehető legjobb pillanatban ért véget Mercury története, azonban tavaly már azt nyilatkozta Brian May, a Queen gitárosa, hogy lát esélyt a folytatásra

Hirdetés

Hogy a Bohém rapszódia 2-vel mi a helyzet, azt nem tudni, az viszont egyre biztosabbá válik, hogy a 2009-ben elhunyt popikon, Michael Jackson életéről és munkásságáról is film készülhet. Két éve már végigfutott az interneten a hír, hogy az ismert producer, Graham King (A tégla, Tolvajok városa, Tomb Raider) megszerezhette a jogokat, most pedig helyzetjelentést kaptunk a projektről.

Mint kiderült, King továbbra sem mondott le a tervéről, a Michael Jackson film felett pedig immáron a Lionsgate bábáskodik, míg a popsztár hagyatékának gondozói producerként veszik ki a részüket a produkcióból, és egyúttal biztosítják a hozzáférést énekes teljes életművéhez. A forgatókönyvet az Oscar-díjra jelölt John Logan (Gladiátor, Az utolsó szamuráj, Skyfall) jegyzi, aki korábban olyan filmeken dolgozott együtt Kinggel, mint az Aviátor. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Bohém rapszódiát számos kritika érte amiatt, hogy elhallgatta vagy tompította Mercury életének egyes részeit, és mint azt tudjuk - ha másból nem, a Neverland elhagyása című dokumentumfilmből -, Michael Jackson esetében is vannak vitatott pontok és botrányok. A készítők elvileg nem szeretnék elferdíteni a popsztár életét, de még nem tiszta, hogy oldják meg a kényes részeket. 

Szerintetek kinek kellene eljátszania Michael Jacksont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)