Hirdetés

A Black Mirrornak köszönhetően a te arcod is felkerülhet a kamu-Netflixre

|

O.G. GameStar-rajongók a stáb egyik tagjával is találkozhatnak a cikkben.

Hirdetés

Múlt héten érkezett meg a Netflixre a Black Mirror legújabb, hatodik évada, öt epizóddal. A részekkel kapcsolatban megoszlanak a vélemények, sokak szerint ez a Black Mirror már nem az a Black Mirror, amivel Charlie Brooker berúgta a sci-fi szériák ajtaját, míg mások nem ennyire szigorúak, szerintük azért akadnak nézhető epizódok a mostaniak között is.

A továbbiakban enyhe spoilerveszély fordulhat elő, így csak akkor olvass tovább, ha már legalább ez első részt láttad.

Több epizód közös pontja ugyanis, hogy a készítők egyáltalán nem burkoltan fricskázzák a produkciónak otthont adó Netflix streaming-platformját. Az első epizód konkrétan arról szól, hogy a főszereplő, Joan, az esti sorozatválogatás közben belefut a Joan is Awful nevű sorozatba, amelynek a főszerepét Salma Hayek alakítja. Amikor azonban megnézni az első részt, rájön, hogy a széria tulajdonképpen az ő életét dolgozza fel, nem túl kedvező fényben feltüntetve a nőt.

Hirdetés

A Netflixet ugyan nem Netflixnek hívják, hanem Streamberry-nek, de a streaming-szolgáltatás megjelenítésében tökéletesen hozza a jellegzetes intro-hangról, a TUDUM-ról is ismert oldal designját.

Erre építettek fel egy ötletes kampányt a cégnél: a www.youareawful.com oldalon ugyanis bárki létrehozhatja saját sorozatát. Elég megadni a nevünket és feltölteni egy fotót és máris láthatjuk, hogy nézne ki, ha a saját életünkről szóló sorozatunk megjelenne a Netfli...akarjuk írni a Streamberry felületén.

Persze, a weboldallal lehet mókázni is egy kicsit, hiszen bármelyik ismerősünk, barátunk, vagy akár egy ismert ember is lehet a főszereplőnk. Mi is így tettünk, a God of War izomkolosszusát, Kratost "felkérve" a szerepre. Az eredményt fent láthatjátok.

Ha pedig már idáig jutottunk, muszáj volt megkérnünk a szerkesztőség rezidens Kratos-hasonmását, Kacit is, hogy az arcát és a nevét adja a GameStar saját, külön bejáratú Streamberry-sorozatához.

Természetesen ez utóbbi kizárólag a tudományos-fantasztikus kategóriába férhet bele, Kaci ugyanis minden, csak épp nem szörnyű. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)