Hirdetés

80 fölött sem lassít Chuck Norris, most éppen egy új akciófilmet forgat

|

Több mint 10 év után tér vissza teljes értékű szereplőként a színészlegenda.

Hirdetés

Mostanra már senkinek sem kell bemutatnunk az évek során legendás státuszba emelkedett Chuck Norrist, akit nem csak az ikonikus mémek és a hozzá kapcsolódó viccek miatt zárt a szívébe a közönség. A 83 éves amerikai színész-harcművész, akit csak Bruce Lee győzött le a filmvásznon, 1968 óta tevékenykedik aktívan a filmes szakmában, és az évek során számos produkcióban találkozhattunk vele.

Noha teljes értékű szereplőként utoljára 2012-ben láthattuk a Feláldozhatók 2-ben, nagyon úgy tűnik, hogy nem ez volt az utolsó ilyen megjelenése. Ugyanis a minap maga Chuck Norris tett közzé egy fotót az Instagram oldalán, amiből kiderült, hogy éppen a 2024-ben debütáló Agent Recon című filmet forgatja.

Hirdetés

A Derek Ting által rendezett közelgő akciófilmben Alastairt, a földi titkos biztonsági erők kapitányát alakítja majd Norris, ahova egyébként éppen egy újonc érkezik egy kiemelten fontos küldetés végrehajtásának okán. Ennek elsődleges célja egy olyan új-mexikói bázison található misztikus energiazavar felderítése lesz, ami minden bizonnyal az egész világot pusztulással fenyegeti majd. Tudjátok, csak a szokásos.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)