Hirdetés

2024-ben is lesz Budapest Comic Con, megérkeztek az első részletek

|

Kétnapos rendezvénnyel tér vissza jövőre a Budapest Comic Con.

Hirdetés

A szervezők a Budapest Comic Con hivatalos Facebook-oldalán jelentették be nemrég, hogy 2024-ben sem maradunk hatalmas geek rendezvény nélkül. A Budapest Comic Con immár harmadszorra fogja várni a képregényrajongókat, a videojátékok szerelmeseit, és úgy általában minden fantasy és sci-fi kedvelőt. A helyszín is kiderült, visszatérnek a Hungexpo területére.

És most jön a lényeg: máris megtudhattuk, hogy jövőre egy kétnapos Budapest Comic Con érkezik, egészen pontosan 2024.május 18-án és 19-én zajlik majd a rendezvény a Hungexpón.

Hirdetés

Ennél többet egyelőre nem tudunk, a további információkkal és a megvásárolható jegyekkel kapcsolatos összes részlettel a későbbiekben fognak jelentkezni a szervezők, mindenesetre a dátumot már most felvéshetitek a naptáratokba. Ahhoz pedig semmi kétség sem fér, hogy 2024-ben is egy halom izgalmas program és közönségkedvenc sztárvendég vár majd benneteket a Budapest Comic Conon.

Amint kiderülnek újabb részletek, természetesen azokról is azonnal be fogunk számolni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)