Hirdetés

2014-ben jöhet a Spawn remake

|

Egyelőre semmi konkrétum, de Todd McFarlane igyekszik fenntartani a Spawn - Az ivadék című 1997-es képregényfilm feldolgozásának mámorérzetét a rajongókban. Talán jövőre?

Hirdetés

A CineStar számolt be arról, hogy Todd McFarlane azzal szédít most minket, hogy nem a manapság divatos látványorgia alapú suta hősfilmek köre bővül, egy keményebb horror/thriller elegyként képzeli el a Spawn remake-et, ami ugyebár adja magát. Sőt, követeli, ha igazán szigorú rajongók szeretnénk lenni, márpedig miért ne szeretnénk?

Egy interjú során még annyi kiderült, hogy várhatóan még idén elkészül a forgatókönyv (persze ha minden jól megy, még nem biztos, a csillagok szerencsés együttállása kell hozzá), és jövőre el is indulhat a Spawn remake forgatása (persze ha minden jól megy, még nem biztos, a csillagok szerencsés együttállása kell hozzá). Már a szereplőgárdát is tervezik, egyelőre csak a puhítós rész megy, de McFarlane arról suttog, hogy egy Oscar-díjas színész lesz a főszereplő. Korábban felmerült már Cuba Gooding Jr. és Jamie Foxx neve is, a kérdés persze meglepő újságírói fordulattal ismét adott: ti kit tudnátok elképzelni Spawn nem túl vidám bőrébe bújva?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)