Hirdetés

Steamre is megjelenik általános iskolás számtech-óráink kedvenc magyar játéka

|

Emlékeztek még a legendás Elasto Maniára? Fiatalkorunk nagy kedvence pontosan egy hét múlva Steamen is elérhetővé válik.

Hirdetés

Jelenleg a Ubisoft-féle Trials sorozat kínálja nagyjából azt az élményt, amit kölyökkorunk számtechnika-óráin kaptunk meg az Elasto Maniától. Hamarosan viszont már egy új generáció is belekóstolhat abba, mi is varázsolt el bennünket annyira anno az általános iskolák izzadságszagú géptermeiben.

Hirdetés

Pontosan egy hét múlva ugyanis Steamre is megjelenik az Elasto Mania. Ha nem kötöttetek még volna korábban szorosabb ismeretséget a magyar játékfejlesztés eme gyöngyszemével, akkor elég annyit tudni, hogy egy 2D-s motoros címről van szó, amelyet Rózsa Balázs fejlesztett (létezik egyébként egy előde is a játéknak, ez volt a '97-es Action SuperCross). Az eredetileg 2000-ben megjelent Elasto Mania szabályrendszere végtelenül egyszerű volt: ha sisakunk hozzáért a földhöz, akkor elbuktuk az adott pályát. A siker érdekében és a felszedhető cuccok begyűjtéséhez elengedhetetlen volt a megfelelő sebesség és egyensúly megtalálása. Az alábbi trailer tökéletesen prezentálja, hogyan is festett az a játékmenet, ami elvonta a figyelmünket az informatika órákon, és sutyiban inkább ezt nyomtuk, miközben szegény tanítónéni próbált a Comenius Logóról mesélni. 

Az Elasto Mania steames ára egyelőre még nem ismert, de mivel a hivatalos weboldalról is 10 dollárért lehet beszerezni, valószínűleg nagyjából ennyiért csaphatunk majd le rá itt is május 25-től fogva. Mindenesetre egy ingyenes demóval már most is simán hangolódhattok a megjelenésre - a hivatalos oldalon az Elasto Mania II-t és a mobilos verziót is eléritek. Fontos, hogy akik az említett weboldalról vették meg korábban (vagy épp most) a játékot, azok az Elasto Mania steames megjelenésekor egyből megkapják az új Steam verziót. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)