Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Vasember filmeket?

|

A Vasember páncéljába bújt Tony Starkkal indult a Marvel filmes univerzuma.

Hirdetés

Tizenöt évvel ezelőtt vele kezdődött el a Marvel filmes univerzum, és az ő halála zárta le az MCU történetének első és eddig messze a legsikeresebb fejezetét, az úgynevezett Infinity Sagát. Vasember, azaz Tony Stark karakterét a mozifilmek tették igazán népszerűvé Robert Downey Jr. emlékezetes alakításában, de egyúttal ő volt a kötőanyag is, amely összetartotta a Bosszúállók csapatát, sőt tulajdonképpen az egész MCU-t.

Érdemeiért pedig az a legkevesebb, hogy megemlékezzünk róla ebben a teljes egészében neki szentelt filmes kvízben. 

Hirdetés

A menet a megszokott módon zajlik, tizenöt olyan kérdésre kell választ adnotok, amelyek a három számozott Vasember filmhez kapcsolódnak. Akadnak közöttük könnyebb és nehezebb darabok is, úgy próbáltuk meg összeállítani a kérdéssort, hogy ne csak a legelvetemültebb rajongók birkózzanak meg vele, de azért nyújtson kellő kihívást is. Ha elkészültetek, akkor lent a kommentek között természetesen most is várjuk az elért eredményeiteket! 

Nektek hiányzik Vasember karaktere? Mit gondoltok arról az útról, amire az MCU lépett az ő megható búcsúját követően?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)