Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered Barbie-t?

|

Most elsősorban nem a frissen bemutatott mozifilmre, hanem az egész Barbie franchise kapcsán tesztelheted a tudásodat.

Hirdetés

Múlt csütörtökön hazánkba is megérkezett az új Barbie-mozi, mi hatalmas sikert aratott, nálunk is sikerült lenyomnia az Oppenheimert, bár a hazai verseny sokkal szorosabb volt, mint az amerikai pénztáraknál folyó harc. A kirobbanó siker és a remek start után azt gondoltuk, összeállítunk nektek egy rendhagyó kvízt.

Az alábbi kérdéssorban ugyanis nagyrészt nem a 2023-as Barbie-film, hanem a játékbaba sokévtizedes múltja kapcsán teszünk fel nektek kérdéseket. Nagyon nem kell persze megijedni, de azért könnyűnek sem lesz mondható ez a kvíz.

Hirdetés

Maga a lebonyolítás a szokásos módon zajlik, vagyis összesen tíz kérdést kaptok, és mindnél a négy felkínált válaszlehetőség közül kell ráböknötök az egyetlen helyesre. Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent, a kommentek között természetesen bátran írjátok meg az elért pontszámotokat, lehet büszkélkedni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)