Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Penge filmeket?

|

A Penge, avagy Blade mozik kapcsán sokan azt sem tudják, hogy képregényfilmekről van szó. Te még emlékszel rájuk?

Hirdetés

Ugyan még nem a közeljövőben, de készül egy új Blade film is, amelyben immár Mahershala Ali alakítja majd Pengét, a Marvel Comics vámpírvadászát. Erre legkorábban az MCU ötödik fázisában kerülhet majd sor, most viszont ne szaladjunk ennyire előre.

Kanyarodjunk inkább vissza az eredeti Penge-trilógiához, ahhoz a három filmhez, amikben még Wesley Snipes darabolta a vérszívókat. Képregényfilmes kvízsorozatunk legújabb részében erről a három moziról lesz szó.

Hirdetés

A feladat most is a szokásos: vegyesen kaptok kérdéseket (összesen 15 darabot) az 1998-as első és a 2002-es második Blade moziból, illetve a 2004-es Penge - Szentháromságból. Minden feladványnál négy válaszlehetőség vár benneteket, ezek közül viszont csak egyetlen egy lesz a helyes. Ha végeztetek a kvízzel, akkor elért pontszámotokkal bátran dicsekedjetek el lent, a kommentek között!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)