Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Batman filmeket?

|

A-tól Z-ig végigzongoráztuk kvízes fronton a Marvel mozikat, úgyhogy itt az ideje annak, hogy végre rátérjünk a DC Comics képregényein alapuló filmekre.

Hirdetés

Megannyi hétvégén keresztül vezetett az út, de sikerült, kvízeinknek köszönhetően gyakorlatilag az összes hős és szuperhőscsapat filmjei kapcsán számot adhattatok a tudásotokról, legalábbis ami a Marvel világát illeti. Ezen a szombaton azonban rátérünk a konkurenciára, jönnek a DC filmek, és ki mással is kezdhetnénk a sort, mint Gotham City Sötét Lovagjával?

Hirdetés

Bizony, a mostani kvíz kifejezetten a Batman filmekre koncentrál, azok közül viszont vegyesen fogunk az összessel foglalkozni, Tim Burton 1989-es filmjétől egészen a Batman Superman ellenig. A menetrendet már el sem kell mesélnem, pontosan tudjátok, hogy a négy megadott válasz közül mindig csak egy a helyes. Lent a kommentek között pedig a megszokott módon most is várjuk az elért eredményeket. Legyetek ügyesek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)