Hirdetés

Jól fogy a Metro 2033

|

A THQ illetékese szerint jó befektetésnek bizonyult a 4A Games első játéka.

Hirdetés

Meggyőződésem, hogy a THQ döntéshozói szerelmesek a posztapokaliptikus, posztnukleáris témába. Nem lehet véletlen, hogy a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl után bátran felvállaltak a Metro 2033 kiadását. A Zóna terjeszkedésének további finanszírozásáról egyébként csak azért mondtak le, mert elmérgesedett a kapcsolat közöttük, valamint a GSC Game World között.



A szintén ukrán 4A Games (egykori GSC-veteránok gyűjtőhelye) azonban dícséretet kapott a THQ fejétő. Brian Farrel rendkívül jövedelmezőnek nevezte a posztapokalitikus lövöldét, ami szerinte a költséghatékony fejlesztési modellnek is köszönhető.
Bár konkrét számokkal nem szolgált, az elárulta, hogy az eladások kétharmadát Európában produkálták, amiből a PC is derekasan kivette részét. Utóbbi jelentős hányada digitális formában talált gazdára.
Most már nem is olyan valószínűtlen, hogy a Metro 2033 regény folytatása, a Metro 2034 is monitorokra költözzön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)