Hirdetés

Xbox One vs. PlayStation 4 - a musical

|

Na jó, még csak kettő óra múlt, de úgy érezzük, elég internet volt ez mára. Konzolháború musical módra.

Hirdetés

Most komolyan. Vegyétek végig, hogy milyen jó dolgok történtek veletek a mai napon. Gondoljatok arra, hogy délután négykor jön a Grand Theft Auto V gameplay trailere, és hogy ez milyen örömöt okoz számotokra. Aztán nézzétek meg a PlayStation 4 és az Xbox One csatájának musical átiratát, a végén egy érdekes csavarral.

Az AVbyte nevű csapat készítette el és lőtte fel a tegnapi nap folyamán YouTube-ra az alábbi, három perc hosszúságú szösszenetet, ami a szokásos, tinis musicalek stílusában dolgozza fel a két következő generációs konzol csatáját. A zöldpólós banda az Xbox One mellett kampányol, míg a kékpólósak a PlayStation 4 pozitívumait sorolják fel. Aztán jön egy fiatal pár, akik váratlan módon döntik el a szócsatát. Zseniális, indokolatlan, imádnivaló.

Annyi, de annyi ideje van az embereknek, hogy csuda.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)