Hirdetés

Videón a két zsaru, akik azért nem mentek utána a rablásnak, mert épp pokémonokat kergettek

|

Mindenki megnyugodhat: ugyan nem kapták el a hőn áhított Snorlaxet, de egy Togeticet sikerült begyűjteniük.

Hirdetés

Még 2017-ben történt az incidens, amikor két Los Angeles-i rendőr nem válaszolt egy hívásra, mert épp a Pokémon GO-val voltak elfoglalva. Louis Lozano és Eric Mitchell nem csak a rablással kapcsolatos hívást ignorálták, de egy stop táblát, a sebességhatárt, és az egyirányú utcát is, amin minden gond nélkül az ellentétes irányban hajtottak végig. Mindez azért történt, mert megláttak egy Snorlaxet a térképen, és nem akarták hagyni, hogy lelépjen.

A legszomorúbb a sztoriban, hogy nem is friss kezdőkről volt szó: a rend éber őrei addigra együttesen vagy 28 évet töltöttek a kötelékben, de aztán úgy gondolták, hogy mindezt kockára teszik egy erősebb pokémonért.

Hirdetés

A két zsenit aztán persze azonnal kirúgták a rendőrségtől, és bár próbálták kérvényezni a visszavételüket (mondván, hogy "nem voltak mindig a kocsiban, nem hallották a hívást") a kamerával felvett bizonyítékok túl erősek voltak.

A sztori egyébként azért került elő, mert az autó dashcam felvétele az interneten végezte. A 404 Media össze is vágta a 3 órás nyersanyagból a legfontosabb pillanatokat. Ha hallani szeretnétek, ahogy Mitchell arról magyaráz, hogy hát a Master Ball kódja ott van a kliensben, csak még nem adták ki azt (ami egyébként igaznak bizonyult, csak 6 évet kellett várni rá), akkor itt nézelődjetek.

Ami egyébként a pokémonokat illeti, a Snorlax persze lelépett mire odaértek, de "szerencsére" azért találtak egy Togeticet. Ezzel vigasztalódhattak, ha már az állásuk úgy is ugrott.  

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)