Hirdetés

Usain Bolt úgy érzi, a videojátékok segítették, hogy olimpiai bajnok legyen

|

A futópályán ugyanaz a nyerni akarás járja át, mint a játékokban.

Hirdetés

Vannak olyan sportolók, akinek már problémákat okoz a játék, mert pihenés helyett inkább Fortnite-oznak a nagy meccsek előtt, de lehet mértékletesen játszani, és még hasznukra is válhat. A világ jelenleg leggyorsabb futója, Usain Bolt például azt nyilatkozta a napokban a BBC-nek, hogy a videojátékok segítették eredményei elérésében.

"Úgy érzem, növelte az étvágyamat. Érted, hogy mondom? Hogy mindig nyerni akarjak. Azt hiszem, segített az atlétikában, mert amikor pályára lépsz, ugyanazt a mentalitást érzed, mint amikor játszol. Csak nyerni akarsz."

Hirdetés

Hozzátette azt is, hogy ha most lenne fiatal, lehet, hogy e-sportolóként vagy Twitch streamerként építene karriert, annyira sokat játszott fiatalkorában. Néha még az edzést is kihagyta, hogy a helyi játékboltban tölthesse az időt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Végezetül pedig azt javasolta sportolótársainak, hogy bátran játsszanak kikapcsolódásként, mert remekül kikapcsolja az agyukat, annyira nyerni akarnak majd, hogy semmi más miatt nem fognak aggódni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)