Hirdetés

Antonio Banderas csatlakozik az Uncharted filmhez, bejelentették a rendezőt is

|

Sokadik rendezőjét találta meg az Uncharted filmadaptáció, valamint három izgalmas névvel bővült a stáb.

Hirdetés

Hamarosan elindul az egyelőre még rendező nélküli Uncharted film forgatása, szóval nem árt, ha a Sony végre összerántja a csapatot. A jelek szerint ez most meg is történik, mivel a Variety információi szerint csatlakozott a stábhoz Antonio Banderas, valamint Sophia Ali (A Grace klinika) és Tati Gabrielle (Sabrina hátborzongató kalandjai ) is. Azt már korábban is tudtuk, hogy a filmben főszerepet kap Tom Holland és Mark Wahlberg. Teljes lehet a rajongók öröme, ugyanis bejelentették az új rendezőt is. 

Hirdetés

Az Uncharted mozi új direktora pedig nem más, mint Ruben Fleischer, akinek korábban olyan filmeket köszönhettünk, mint a Venom, a Zombieland mindkét része, vagy épp a Gengszterosztag. Tom Holland ugyebár a főhőst, az ifjú Nathan Drake-et fogja alakítani, Mark Wahlberg pedig Victor Sullivan szerepében tűnik fel. A stáb most leleplezett tagjai esetében van esetleg jó tippetek arra, hogy kiket játszhatnak majd el? Hivatalos információk egyelőre még nem érkeztek ezzel kapcsolatban, így értelemszerűen azt sem tudjuk, Antonio Banderasnak milyen szerep jutott, jó- vagy esetleg rosszfiú lesz-e a filmadaptációban. 

Ne feledjétek, hosszú sztorinak érünk most a végére Ruben Fleischer kinevezésével, hiszen korábban már David O. Russell, Neil Burger, Seth Gordon, Shawn Levy, Dan Trachtenberg és Travis Knight is otthagyta az Uncharted filmet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)