Hirdetés

A Twisted Metalból csinál tévésorozatot a Sony

|

Nem fognak sietni vele, de már szinte biztos, hogy el fog készülni.

Hirdetés

A Sony produkciós stúdiója bizony nem vesztegeti az idejét. Az Uncharted film hosszú évek óta készülget, most pedig egy újabb játék adaptációja kezdődött el. A legújabb alany a Twisted Metal autós akciójáték lesz, amiből egy sorozat fog születni.

Hirdetés

A megegyezés megtörtént, a papírokra rákerültek az aláírások, de ez nem jelenti azt, hogy jövő héten már a négykerekű őrület pörög majd a képernyőn. A SIE Worldwide Studios elnöke, Sawn Layden mindenkit türelemre intett.

"Nem kell kirohannunk vele a piacra, nincs egy listánk, hogy 'ennyi cuccal ki kell jönnünk erre az évre'. A cég teljesen szolgálatkész a terveink kapcsán, és ők is azt szeretnék, ha kimérten, megfontoltan építenénk fel ezt."

Őszinte kíváncsisággal várjuk, hogy milyen szériát rittyentenek a Twisted Metalból, de ha úgy nyomják a gázt, mint az Uncharted film kapcsán, akkor még ráérünk az izgalommal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)