Hirdetés

Trónok harca MMO készülhet a műfaj egyik leghírhedtebb kiadójánál

|

Az eddig kiszivárgott részletek egy érdekes játék képét festik le, de sokak kedvét lelombozta a projekt, amikor kiderült, hogy ki is áll mögötte.

Hirdetés

Nem is olyan régen még rengeteg érdekes MMORPG projekt volt a láthatáron, de a műfaj az elmúlt egy-két évben újra belassult. A Nexon ezen mindenképp változtatni szeretne, és úgy tűnik, hogy ehhez meg is van az ütőkártyája: a Trónok harca sorozat.

Redanian Intelligence meg nem nevezett forrásokra hivatkozva ugyanis azt állítja, hogy a dél-koreai kiadó egy új MMORPG-t tervez, ami a Trónok harca világában játszódik.

A beszámoló forrása tudni véli, hogy a sztori a 4. és 5. szezon körül helyezkedik el időben. Ekkor ugyebár már Roose Bolton uralta északot, viszont Jon Snow és Samuel Tarly pedig még a Falon szolgálnak. Ezek a részletek azért fontosak, mert az Intelligence szerint megjelenésekor az északi területeket járhatunk majd be, és a későbbi kiegészítők vihetnek majd csak el bennünket Westeros többi sarkára.

Hirdetés

Jelenleg elvileg ezt lehet tudni a játékról:

"A játékosok találkozhatnak majd az ismert szereplőkkel, de azokat nem a sorozat színészei fogják megszólaltatni. Amennyire mi tudjuk, az MMO egy új színészgárdával érkezik, akik az HBO csapatának hangjait próbálják megidézni."

Ugyan a Trónok harca MMO egy izgalmas projektnek tűnhet, de a Nexon múltja mindent beárnyékol. A kiadó híres a szolgáltatásalapú katasztrófáiról, így már most retteg mindenki a mikrotranzakcióktól, előfizetésektől és egyebektől.

Akárhogy is, kezeljétek mindezt egyelőre pletykaként. A Redanian lenyomozhatatlan forrásokra hivatkozott, és se a Nexon, se az HBO nem erősített meg semmit.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)