Hirdetés

Trilógia lehet az új James Bond játékból

|

Megtudtunk néhány apróságot a Hitman fejlesztőitől érkező James Bond projektről.

Hirdetés

A kiválóan sikerült Hitman játékairól elhíresült IO Interactive tavaly év végén meglepett bennünket egy új bejelentéssel. A csapat következő nagy projektje a Project 007 munkacímen futó James Bond játék, ami egy teljesen új sztorit mesél el kedvenc titkosügynökünk életéből.

A stúdió feje megerősítette, hogy a Project 007 nem kölcsönöz semmit a korábbi filmekből, és nem a korábbi színészeket használja majd az ügynök megtestesítéséhez.

Hirdetés

Hakan Abrak, a Danish Broadcasting Corporationnek adott interjújában elmondta, hogy nem volt egyszerű megszerezniük a jogokat, de a Hitman széria közelmúltbeli sikerei segítettek ebben. A csapat annyira izgatott a fejlesztés kapcsán, hogy az ötleteikből akár egy sorozat is kisülhet. Az IO megkapta a lehetőséget, hogy egy saját Bond világot építsen fel, ami akár egy teljes trilógia fejlesztéséhez is vezethet.

Jó tudni, hogy az IO mennyire lelkes a projekt kapcsán, de valószínűleg még hosszú éveket kell várnunk arra, hogy ennek láthassuk is az eredményét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)