Hirdetés

Napi büntetés: íme a DLC, ami extra bugokat hoz a játékba

|

Az egyik legjobb áprilisi tréfát a Totally Accurate Battle Simulator alkotói hozták, és tényleg el is készült a DLC, meg is lehetett venni tegnap egész nap. Mára ingyenessé vált.

Hirdetés

Azt valószínűleg a Landfall Games emberei sem tagadják, hogy dolgozik ott pár elborult zseni, de a tegnapi húzásukra még így sem számítottunk. A Totally Accurate Battle Simulator csapata ugyanis április elseje alkalmából kirakott egy trailert, ami egy bugokat beépítő DLC-ről szólt. A dátumot nézve nem gondoltuk túl a dolgot, de kiderült, hogy a poén még csak nem is poén.

Hirdetés

A DLC tényleg megjelent és tegnap egész nap meg lehetett vásárolni. A 4 eurós "tartalmi" csomag árának legalább fele az Orvosok Határok Nélkül nevű alapítványhoz került, akik most a világ legtöbb egészségügyi szervezetével együtt a koronavírus járvánnyal küzdenek. A fizetős csomag így egy jó ügyet szolgál, amellett, hogy néhány elég zakkant opciót csempész a játékba.

A DLC mára ingyenesen elérhetővé vált, így aki nem szeretne fizetni érte, az is letöltheti. A telepítést követően a TABS beállítások menüjében tudjátok aktiválni a bugokat. Az EA már jegyzetel, és készíti az üzleti terveket...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)