Hirdetés

Több nézője volt a Twitchen a fűnyíró szimulátornak, mint a Call of Duty: Warzone-nak

|

De mindenki megnyugodhat, nem sokáig maradt ilyen érdekes a frissen nyírt pázsit.

Hirdetés

Általában egész egyszerű dolga van annak, aki meg akarja tippelni, hogy mik a Twitch éppen legnézettebb játékai. A lista elején mindig ott van az Apex Legends, a Fortnite és általában a Valorant is odaér a dobogóra. Ezeken a címeken túl kimagaslóan népszerű még a Warzone és a League of Legends-et is sokan nézik, nemrégiben azonban egy váratlan játék tűnt fel a radaron.

A Skyhook által fejlesztett Lawn Mowing Simulator éppen az, amire a címéből számíthatunk, füvet kell nyírni, ennyi a gameplay. Ugyan, a körülményekhez képest egész pofásan néz ki a program, nem sok izgalmat rejt, hogy egyik fűnyíró traktorból a másikba tudunk csak átülni. A szimulátor mégis képes volt repülőrajtot venni és maga mögé utasítani a Warzone-t a Twitchen.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat szerint a siker a játék kidolgozottságában van, hiszen minden apró részletre nagy figyelmet fordítottak, hogy a leendő fűnyírók tényleg érezzék a programba beletett időt és szeretetet, mikor traktorra pattannak. Természetesen minden csoda csak három napig (vagy néhány óráig) tart, a Warzone ugyanis hamar maga mögé utasította a Lawn Mowing Simulatort, amihez a nemrég megjelent nagy frissítése is hozzájárult. A hirtelen nagy népszerűségre szert tett játékról mi is készítettünk tesztet, amit itt olvashattok el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)