Hirdetés

The Witcher sorozat - felnőtteknek szóló alkotás lesz, tele szörnyetegekkel

|

A Netflix vadonatúj projektjének showrunnere nagy vonalakban felvázolta, milyen hangulatú kalandra számíthatunk.

Hirdetés

Azt eddig is gyanítottuk, hogy a Netflix nem a fiatalabb korosztály számára készíti a The Witcher szériát, hiszen Sapkowski fantasy világa nem éppen egy gyerekbarát hely. Szerencsére úgy tűnik, hogy ezen az új sorozat sem fog változtatni.

Hirdetés

Lauren Hissrich, a The Witcher showrunnere az Entertainment Weeklynek beszélt arról, nagyjából mire számíthatunk a sorozat kapcsán. Az biztos, hogy egy nagyon felnőttes alkotás lesz, és ugyan konkrétumokról nem esett szó, de nagy valószínűséggel  ruha nélküli jelenetekből és erőszakosabb pillanatokból sem lesz hiány. Ez talán nem is annyira meglepő a rajongók számára, hiszen a könyvekben és a játékokban sem finomkodtak egymással a karakterek.

Kiderült még, hogy sok szörnyeteggel találkozhatunk majd a képernyőn, hiszen Geralt mégiscsak egy szörnyvadász, így el is várható, hogy ne csak emberekkel küzdjön meg. Hissrich szerint a rajongók meg fognak lepődni, hogy milyen sok rondaságot sikerült belepasszírozni az alkotásba, amelyek ráadásul szerves részeit képezik majd a sztorinak.

Végül azt is megtudtuk, hogy az első évadnak nem igazán lesz egy konkrét főgonosza, és a sorozatban feltűnő szereplők sem mindig lesznek fekete-fehérek, így előfordulhat, hogy a rajongók teljesen megértik majd a rosszfiúk motivációit.

Úgy tűnik tehát, hogy sok tekintetben hasonlít majd a könyvekre és a játékokra a széria, ez pedig mindenképp jó hír, hiszen rengeteg összetett karakter akad a The Witcher univerzumában, akiket simán át lehetne ültetni a TV-képernyőkre is. Ti várjátok már a Netflix sorozatát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)