Hirdetés

Nagyzenekari változatban is kapható lesz a klasszikus Zelda játék zenéje

|

A The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time fülbemászó muzsikáit egy egész zenekar szólaltatja meg újra, amit a rajongók digitális és CD formában is megvásárolhatnak majd.

Hirdetés

A Hero of Time Kickstarter projekt azt a célt tűzte ki, hogy összegyűjt 50000 dollárt, amivel nagyzenekari formában örökíti meg a 98-as Legend of Zelda zenéit, amelyek Nintendo 64-en is már igen jól hangzottak.

A The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time dallamainak egyvelege digitális formában is megvásárolható lesz, emellett CD csomagban, limitált kiadású arany CD csomagban, és az iam8bit cég segítségével még bakelit lemezen is kapható lesz. Alább meg is hallgathattok belőle egy részletet.

Hero of Time (Music from "The Legend of Zelda: Ocarina of Time") by Eric Buchholz

Az Ocarina Of Time zenéje március 27-től lesz kapható digitális formában, a CD-s és bakelites változatokat viszont április 24-től kezdik el kiszállítani.

Nektek kedvetek támadt meghallgatni az egész lemezt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)