Hirdetés

The Game Awards 2017 - különleges koncert is lesz idén

|

Természetesen idén sem marad el a videojátékos díjátadó, ráadásul ezúttal még egy különlegességgel is készülnek a rendezők.

Hirdetés

Hamarosan újból kiosztásra kerül egy csomó díj az év legjobb alkotásait jutalmazó The Game Awards keretén belül, idén először pedig a rendezvény egy nagyszabású koncerttel lesz egybekötve, ahol természetesen a játékzenék kapják a főszerepet.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy idei The Game Awards díjátadóra december 7-én kerül sor Los Angelesben, a Microsoft Theaterben, és ahogy azt már megszokhattuk, közvetítve lesz az interneten is. Viszont az idei rendezvényen debütál a The Game Awards Orchestra zenekar is, ami különféle, videojátékokból ismert számokat ad majd elő a nagyérdeműnek. Mondjuk ilyesmi most hazánkban is várható, november 17-én a Video Games Live koncert keretében, csak mondjuk.

A jelöltek listája várhatóan november 14-én jelenik meg.

Szerintetek mely idei játékok lehetnek esélyesek egy-egy díjra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)