Hirdetés

Terry Crews kapott egy egyedi PC-t, és pont úgy reagált, ahogy mi tennénk

|

Az ex-sportoló gyermeki lelkesedéssel fogadta a gépet, ami nem csak gyönyörű, de durván erős is. Két vadonatúj Titan X-szel azért már lehet kezdeni valamit.

Hirdetés

Azon túl, hogy a Battlefield 1 E3-as bemutatóján Snoop Dogg tépett, Zac Efron pedig belesett egy kiló lisztbe, történt egy sokkal fontosabb és érdekesebb dolog is: Terry Crews megszerette a PC gaminget.

Először magának épített egy PC-t, majd kampányolt azért, hogy ő lehessen Doomfist hangja az Overwatchban. Most JayzTwoCents készített neki egy olyan gépet, amit el tudnánk képzelni akár a szerkesztőségben is, ha valahogyan hozzánk keveredne. Az, hogy két, vadonatúj Titan Xp videokártya és egy i7-6950X van benne, a Corsair küldött egy limitált kiadású RAM-ot, egész pontosan a 94-eset az 500 közül - azért épp ezt, mert amikor Crews az LA RAmshez igazolt 1991-ben, ez volt a mezszáma. Érdemes még megfigyelni, hogy a gépben van egy Old Spice stift is. 

Crews reakciói valódiak, ami abból is látszik, hogy libabőrös lesz a karja az izgalomból. Mi is hasonlóan reagálnánk, talán sírnánk is egy picit. A teljes konfigot megtaláljátok a videó leírásában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)