Hirdetés

Temérdek Resident Evil cosplayt láttunk már, de ilyen ütőset még nem sokat

|

Egy cosplayer kifejezetten ügyesen keltette életre a Resident Evil 3 Remake főszereplőjét.

Hirdetés

Kifejezetten népszerű hobbi valamilyen filmes vagy videojátékos karakternek beöltözni, ráadásul ha valaki figyel a legapróbb részletekre is, akkor egészen zseniális cosplayek születhetnek, ahogy erre már láthattunk is számtalan példát. Angelina Zelda is ezzel foglalkozik, és az Instagram-oldalát elnézve úgy tűnik, hogy nagy figyelmet fordít a megfelelő minőség elérésére, így pedig határozottan az ügyesebb cosplayerek közé lehet sorolni.

Hirdetés

Angelina korábban már életre keltette például a Death Strandingből ismert Fragile-t, valamint még a NieR: Automata 2B-jét is, de van egy olyan fotója, amit első ránézésre egyáltalán nem nehéz összekeverni egy screenshottal. Mielőtt elárulnánk, hogy melyik a cosplay és melyik a játékbeli kép, nézzétek meg egymás mellé rakva a kettőt!

Ha a baloldali képet mondtátok volna cosplaynek, akkor helyes a válasz, mivel jobb oldalon szerepel a Resident Evil 3 Remake-ből származó screenshot. A sebekhez Angelina házi készítésű szilikont használt, viszont a jobb karján lévő erek digitális úton kerültek oda, mivel a cosplayer jobbkezes, így nehéz lett volna felfesteni őket. Viszont ennek ellenére nagyon ügyesen keltette életre a zombivá vált Jill Valentine-t.

Nektek hogy tetszik a cosplay?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)