Hirdetés

Új trailert kaptunk a Super Mario vidámparkról

|

A Universal Studios Japan egy új részleget nyit majd, ahol kedvenc vízvezeték szerelőnk világát látogathatjuk meg, és talán nincs olyan gamer, aki ne akarná kipróbálni az élményt.

Hirdetés

A Super Nintendo World még mindig évekre van a megnyitástól. Az eredeti tervek szerint 2020-ban léphetünk be leghamarabb a gomba-királyságba, addig pedig maximum ezt a trailert láthatjuk róla.

Ugyan az egész CG animáció, de a dizájn irányvonala ebből is kivehető, főleg a videó végén, ahogy a kamera távolodik a parktól, úgy áll össze a park egységes koncepciója. Ha minden jól megy, akkor valami ilyesmire számíthatunk majd a Universal Studios Japan-tól.

Csövek, kastélyok, indokolatlanul vigyorgó Mario, és kétes eredetű gomba. Minden, amit elvárnánk a tematikától, és persze minden, amit azonnal szeretnénk élőben is látni. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)