Hirdetés

Star Wars: The Force Awakens - íme a 16 bites előzetes

|

Ha esetleg még nem találtátok elégnek a variációkat erre a témára, akkor itt van még egy jópofa feldolgozása a Star Wars trailernek.

Hirdetés

Amíg mi a Grundon buliztunk, addig mások ettől eltérő poénokat találtak ki arra, hogy miként ünnepeljék meg a hivatalos Star Wars napot. Az Electronic Arts és a Blizzard kicsit feldobták a játékaikat, a Wired csapata egy LEGO katasztrófával emlékezett, egy YouTube-csatorna pedig úgy döntött, hogy retró grafikával fűszerezi meg a film előzetesét.

Már gyakorlatilag a fülünkön jönnek ki a Star Wars előzetesének különféle vicces feldolgozásai és paródiái, de az az igazság, hogy annyira várjuk a film megjelenését, hogy gyakorilatilag bármilyen kifogással megelégszünk, ha csak egy kicsit is beleélhetjük magunkat a végeredménybe. Ezúttal a Noober Goober Gaming nevű, játékosoknak célzott YouTube-csatorna ugrott neki a trailernek és készítette el a 16 bites változatot.

Érdekes, hogy a zene és az alámondás annyira hatásos, hogy még így is iszonyat hangulatos marad az egész. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)