Hirdetés

Spin-off érkezik a Netflix Castlevania sorozatához

|

Azt is tudjuk már, kik lesznek a készülő alkotás középpontjában.

Hirdetés

Befejeződött a Netflix Castlevania animesorozata, ami 2017-ben rajtolt el, és négy évadon át szórakoztatta a rajongókat, akik valószínűleg elég sokan vannak, hiszen nagy népszerűségre tett szert a streamingszolgáltató produkciója. Ám nem nagyon kell szomorkodni a széria befejezése miatt, ugyanis időközben már bejelentésre is került egy spin-off, ami még tovább bővíti majd a már amúgy is terjedelmes franchise-t.

Hirdetés

A frissen leleplezett Castlevania spin-off Franciaországba kalauzolja el a nézőket, a cselekmény pedig 1792-ben, a nagy francia forradalom idején játszódik. Azt is tudjuk már, hogy a sztori középpontjában Sypha és Trevor leszármazottja, Richter Belmont áll majd, de fontos szerepet kap még Maria Renard is.

Producerként a projekten dolgozik Kevin Koilde, a rendezői posztot Sam Deats kapta meg. Társrendezőként pedig Adam Deats is kiveszi a részét a munkából. Sajnos az még nem derült ki, hogy mikor érkezhet meg az új széria első szezonja, de sok rajongónak talán már annyi is elég jelenleg, hogy a Netflix nem hagyja magára a Castlevaniát.

Ti örültök a hírnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)