Hirdetés

A Sega négy, a 2020-as tokiói olimpiához kapcsolódó játékot is bejelentett

|

Lesz realisztikus játék is, de persze a kék sünnek és az olasz vízvezeték-szerelőnek is a rajtvonalhoz kell állnia.

Hirdetés

A Sega és a Nintendo jóvoltából már jó pár éve érkeznek az éppen aktuális olimpiákhoz kapcsolódó Mario & Sonic játékok, most azonban kaptunk még néhány bejelentést.

Hirdetés

Természetesen a fent említett széria a tokiói játékok kapcsán is kap egy új részt, ugyanis idén decemberben érkezik majd a Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 Nintendo Switchre. Valószínűleg a korábbi epizódokhoz hasonlóan egy minijáték gyűjteményre kell gondolni sportos kiadásban, amik ezúttal nagyban építenek majd a Joy-Conok adta lehetőségekre. A bejelentés szerint érkezik ebből egy árkád játékgépes változat is,. Valamikor 2020-ban jön iOS-re és Androidra a Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020, ami egy egyszerűbb, a telefonok korlátait figyelembe vevő játék lesz. 

Akik a fönti címeknél egy kicsit valósághűbb élményre vágynak, azok se keseredjenek el, ugyanis a Sega rájuk is gondolt. Az Olympic Games Tokyo 2020 - The Official Video Game Ázsiában már idén nyáron már megjelenik, azonban világszerte csak 2020-ra lesz elérhető PS4-en és Nintendo Switchen. A fejlesztők egy pörgős sportjátékot ígérnek, melyben mindenki megalkothatja a saját avatarját és azzal szállhat versenybe a többi játékossal.

Ti kíváncsiak vagytok valamelyik címre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)