Hirdetés

Sega Dreamcast - történelem óra, az érdekesebb fajtából

|

Nemrég lett 15 éves a Dreamcast, itt az ideje, hogy minden megtudjunk róla gyártásától egészen napjainkig.

Hirdetés

A DidYouKnowGaming? youtube csatorna legújabb videója a Sega Dreamcast életútján kalauzol végig minket. Megemlítenek minden fontosabb és érdekesebb dolgot, ami a konzollal történt sajnálatosan rövid pályafutása alatt.

A 9 perces videóban megismerhetjük a Dreamcastet, a konzol ötletének megszületésétől egészen a mai napig készülő nemhivatalos játékokig. Igen, a mai napig készülnek játékok Dreamcastre.

Továbbá olyan érdekességek is elröpülhettek mellettünk az évek folyamán, mint az, hogy a minden ízében remek Fable eredetileg egy Dreamcast cím volt, vagy hogy a SEGAnak megvolt a saját mozgás érzékelős kontrollere, de a kedvencem a "krumpli a konzolban".

Azt hiszem ennyi bevezetés épp elég, hogy mindenki meg akarja nézni a videót, de még azért bónusznak bedobom, hogy van egy-két képkocka a zseniálisan elmebeteg Seamanből is, amit hamarosan lehet felélesztenek a Devolver Digital elborult dolgozói.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)