Hirdetés

Rengeteg pénzt költenek a The Last of Us sorozat epizódjaira

|

A forgatás elvileg egy éven keresztül zajlik majd, és ez bizony komoly bevételt jelent egy kanadai tartomány számára is.

Hirdetés

Már most elég ambiciózus projektnek tűnik az HBO-nál készülő The Last of Us sorozat, amin a játékok mögött álló Neil Druckmann is dolgozik majd, és egy ideje az sem titok már, hogy kik lesznek a főszereplők. A tervek szerint a forgatási munkálatok júliustól kezdve egy éven át zajlanak majd a kanadai Alberta tartományban, és a jelek szerint elég komoly nagyságú pénz van már egyetlen epizód mögött is, de természetesen bőven lesz munkájuk a készítőknek is.

Hirdetés

A kanadai művészeket tömörítő szakszervezet, az IATSE 212 elnöke, Damian Petti nemrég arról beszélt, hogy a The Last of Us tényleg egy gigászi produkció. Elmondása szerint öt rendezője van a projektnek, akik egy seregnyi szakemberrel dolgoznak, és a fél éves felkészülési idő után 12 hónapon át dolgozik majd a stáb Albertában.

Pénzügyi téren nem árult el konkrétumokat Petti, de azt azért megosztotta velünk, hogy már egyetlen epizód költségvetése is jóval meghaladja a nyolc számjegyű összeget (természetesen dollárban). Ez pedig értelemszerűen a kanadai tartomány gazdaságára is jó hatással lehet, hiszen több száz olyan vállalkozás van, amelyik profitálhat az HBO produkciójával járó, elég komoly mennyiségű feladatból.

Egyébként nem olyan régen érkezett egy másik érdekes hír is a széria kapcsán, ugyanis kiderült, hogy a játékok Tommyját megszólaltató Jeffrey Pierce is feltűnik majd az alkotásban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)