Hirdetés

Zseniális természetfilmben dolgoztak fel egy PlayerUnknown's Battlegrounds meccset

|

Mintha csak David Attenborough elemezné Miramar ragadozóit.

Hirdetés

A PUBG a decemberi megjelenéskor kapott egy teljes értékű replay-rendszert, amit elsősorban a csalók kiszűrésére használnak. Ennek meg is lett az eredeménye, csak januárban több mint egymillió embert vágtak ki, a visszajátszások azonban nem csak erre használhatóak.

Hirdetés

Bár a lehetőségek elég limitáltak mondjuk egy GTA V-höz képest, Sonny Evans így is kihozta a maximumot a játékból. Az alábbi, The Wastelands: A PlayerUnknown's Battlegrounds Cinematic címet viselő videó akár a National Geographic csatornán is megjelenhetett volna, olyan részletességgel és stílusban mutatja be PUBG táplálékláncának egyes tagjait, és azok összetűzéseit.

A srácoknak nem volt könnyű dolguk, hiszen egyelőre csak a kiválasztott streamerek tudnak saját szervert csinálni, így minden egyes snittért meg kellett küzdeniük, és hát a kamera mozgatása sem olyan egyszerű, mint a legtöbb fotó móddal megáldott játékban, de biztosak vagyunk benne, hogy idővel ezekre az életminőségbeli javításokra is lesz majd ideje a fejlesztőcsapatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)