Hirdetés

Outlast - képregény köti össze az előző és következő részt

|

Az Outlast II nem az előző rész közvetlen folytatása lesz, de azt is megtudhatjuk, mi történt a két epizód között eltelt időben.

Hirdetés

Új karakterekkel, a Mount Massive elmegyógyintézettől eltérő helyszínnel, időben egy kicsit később játszódik majd az Outlast 2, de valahogyan mégis kötődik elődjéhez. 

Hogy hogyan, azt az ötrészes képregénysorozatból tudhatjuk meg, melynek első kötete már elérhető, teljesen ingyen. A Murkoff Corporationnel foglalkozó történet elején kiderül, Chris Walker (más néven Strongfat) hogyan szerzett emberfeletti erőt, és miért használta rosszra. Erről az alapjáték során keveset tudhattunk meg, azt is leginkább összegyűjtött anyagokból. A többit olvassátok el a fenti linken, ahol egyébként majd a további kötetek is megtalálhatók lesznek.

Az Outlast 2 valamikor idén jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)