Hirdetés

Öltöztesd a csajod Mass Effect ruhákba

|

Vagy ha csaj vagy, öltözz be magad! A Black Milk Clothing betöltve egy régóta tátongó űrt a gamer csajok életében, testresimuló Mass Effect ruhákkal állt elő.

Hirdetés

A Black Milk neve ismerős lehet azoknak, akik kedvelik a testhez simuló ruhákat, hiszen a cég többek között Star Warsos, A Gyűrűk Urás és Harry Potteres dresszeket is kiadott már.

Legújabb termékvonalukat a Mass Effect játéksorozat ihlette, így természetesen találhatunk olyat is, amit az N7 logó díszít. A termékek elkészíttetése egyébként a BioWare ötlete volt, ahogy azt az üzleti manager, Rob de Montranal elárulta a Polygonnak. Elmondta, hogy a mindenféle konferenciákon látta már a cég termékeit, és egyből úgy gondolta, a Black Milkkel való együttműködés egy kihagyhatatlan dolog. Alább láthattok néhány képet a ruhák egy részéről, ha meg szeretnétek vásárolni őket, vagy többre vagytok kíváncsiak, errefelé nézelődjetek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)