Hirdetés

Nincs már messze a világvége, premierdátumot kapott az élőszereplős Fallout sorozat

|

Felfedte az Amazon, hogy mikor csatlakozik a Prime Video streamingszolgáltató katalógusához a Bethesda szerepjátékai alapján készül produkció.

Hirdetés

A végére csak izgalmas lett október 23-a, az úgynevezett Fallout-nap a franchise rajongói számára, amit a Bethesda ingyenes Fallout 76 próbajátékkal, valamint leárazásokkal igyekezett emlékezetessé tenni. Mostanra már beletörődtünk, hogy még jó darabig nem bővül új játékkal a széria, mivel a szóba jöhető stúdiók közül mindegyik elfoglalt.

A Bethesda Game Studios a szeptember elején megjelent Starfield pátyolgatása mellett már a The Elder Scrolls VI-ot gyúrja, és csak utána kerít sort a Fallout 5-re. Az Obsidian erőforrásait az Avowed és a The Outer Worlds 2 párosa foglalja le, ráadásul Josh Sawyer, a Fallout: New Vegas rendezője a posztapokaliptikus RPG folytatása helyett szívesebben foglalkozna a Pillars of Eternity 3-mal.

Mivel a Wasteland és a Fallout tulajdonképpen egy tőről fakadnak, joggal merülhet fel az inXile neve potenciális jelöltként, csakhogy Brian Fargo kompániája jelenleg egy Unreal Engine 5-ös steampunk RPG, a Clockwork Revolution munkálataira fókuszál. Marad tehát a kiszivárgott Fallout 3 remaster reménye, de amíg nem jelentik be hivatalosan, addig az egyetlen "kézzelfogható" újdonságot az Amazon égisze alatt megvalósuló Fallout tévésorozat jelenti.

Hirdetés

Ennek premierdátumát a Fallout-napra időzítve leplezte le az Amazon a Twitteren/X-en, akaratlanul is némi zavart okozva a kommentelők között, akiknek elsőre nem volt egyértelmű, hogy 2024. december 4-én, vagy 2024. április 12-én debütál a Walton Goggins, Ella Purnell és Kyle MacLachlan főszereplésével forgatott produkció.

Szerencsére az utóbbi értelmezés a helyes, tehát kevesebb mint hat hónap múlva kiderül, hogy mit hozott tető alá Jonathan Nolan és Lisa Joy produkciós cége, a Westworldöt is jegyző Kilter Films. Ők ketten Athena Wickhammel kiegészülve executive produceri minőségben szerepelnek majd a stáblistán, illetve a pilotot dirigáló Nolan rendezőként is. A showrunnerek pedig Geneva Robertson-Dworet, a Marvel Kapitány társírója, valamint Graham Wagner, a Szilícium-völgy társ-executive producere lesznek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)